Zlatan i händelsernas centrum – tre saker du inte får missa

Zlatan Ibrahimovic har varit i händelsernas centrum under den gångna veckan. Det är inte första gången den svenska anfallaren står i rampljuset, men den här veckan har vi fått ta del av minst tre intressanta saker som ni inte bör missa.

En medveten armbåge mot John Terry

I träningsmatchen mot Chelsea såg Zlatan inte bara till att bli målskytt, han såg också till att smälla till mittbacken John Terry i motståndarlaget. Intressant nog har sociala medier överösts med hyllningar till svensken, eftersom många menar att John Terry förtjänade att få en smäll. Huruvida det stämmer eller inte låter vi vara osagt, men visst är det en anmärkningsvärd aktion av svensken?

Ett drömmål mot Manchester United – laget som uppges jaga honom

Precis som vanligt ryktas det hejvilt om Zlatans framtid och den sista veckan har ryktet om Manchester United blivit allt mer intensivt. Hur svarar Zlatan själv på det? Genom att trycka in ett väldigt vackert mål i en träningsmatch mot samma lag som uppges jaga honom. Det är så man höjer sitt eget marknadsvärde.

Hyllar Messi, halvdissar Ronaldo – tokhyllar sig själv

Utan att berätta för mycket är det här ett klipp som är fantastisk så där i sin enkelhet. Att Zlatan är ett stort fan av Messi är ingen hemlighet. Inte heller är det någon hemlighet att han är ett stort fan av sig själv… Med all rätt, kan tyckas.

Kommentarer