Schweinsteiger har landat – så kan United ställa upp nästa säsong

Det finns ett par transfersagor som funnits med oss i flera år och som blossat upp igen under varje transferfönster. En av dessa transfersagor är den om Bastian Schweinsteiger och Manchester United. Den engelska jätten har öppet deklarerat sitt intresse att signa den tyska mittfältaren, men av diverse anledningar har en affär aldrig genomförts.

Nu ett par år senare är Manchester United överens med Bayern München om en övergångssumma och affären ser ut att vara i hamn. Det sägs att tysken 30-åringen, som fyller 31 senare i år, skriver på för tre år hos Manchester United och enligt egen utsago är det en dröm som går i uppfyllelse. Frågan man kan ställa sig är dock om det inte är en värvning som kommer ett par år för sent?

Hur som helst lämnar det Louis Van Gaal och Manchester United med delikata problem. Trots att klubben har tappat Robin van Persie och Falcao finns det enorma resurser i truppen, inte minst med tanke på värvningen av ytterbacken Matteo Darmian i helgen. Dessutom sägs det att Morgan Schneiderlin ska vara klar för klubben, men det är ännu inte bekräftade uppgifter.

En potentiell startelva till hösten skulle kunna formeras enligt följande.

Hur tycker ni att Manchester United bör formera laget nästa säsong? Finns det några ytterligare förstärkningar som klubben är i behov av innan transferfönstret bommar igen om cirka en och en halv månad?

Kommentarer