PSG storsatsar – jagar världens bäste

Paris Saint-Germain fortsätter vara aktiva på transfermarknaden efter att FIFA upphävt deras begränsade möjligheter att värva. Senaste uppseendeväckande rapporterna talar om att man intensivt jagar Real Madrids storstjärna – världens bästa spelare 2013 och 2014 – Cristano Ronaldo. Den franska klubben har erbjudit att hosta upp 1,2 miljarder kronor för spelaren – ett bud som Real tackat nej till.

Dock verkar det inte som att den här karusellen slutat snurra; enligt medier i Mellanöstern har klubbarnas sportchefer ha träffats när det första budet kom upp på tapeten – så det bör således finnas intresse från båda parter om en affär.

Det är inte heller det enda ryktet som florerar i PSG – intresset runt Zlatan Ibrahimovic är stort i Europa, men det är inte alls omöjligt att svensken stannar i klubben. Och dessutom ska man bara vara detaljer ifrån att få in Ángel di Maria, senast i raden att rapportera om det är BBC som skrivit att ”det är nära nu”.

Om bästa möjliga scenario slår in, då kommer PSG ha tre av världens bästa krafter i offensiven – Ibrahimovic, Di Maria och Ronaldo. Då ska väl ”den där jävla Champions” inte vara så långt borta?

Kommentarer