PSG har en urstark trupp – så skulle vi formera startelvan

Du kan säga vad du vill, men Paris Saint-Germain har allt annat än en mager trupp inför säsongen 2015/2016. I och med Angel Di Marias ankomst i veckan har laget fått ytterligare spets och nu är frågan om man inte kan mönstra ett starkare lag än någonsin.

Inte nog med att man fått in spets i form av Angel Di Maria och målvakten Kevin Trapp. Paris Saint-Germain är ett mer samspelt och sammansvetsat lag än förra säsongen och nu finns det egentligen ingenting att skylla på. Det är nu man ska ta det där sista steget och utmana de riktigt stora på allvar – förutsatt att Zlatan Ibrahimovic stannar vill säga.

Om vi fick vara i Laurent Blancs skor en dag hade vi valt att formera laget enligt följande. Det känns som ett lag med en mycket stark backlinje, ett starkt mittfält, en Angel Di Maria i den roll han är som bäst i och en Zlatan som flankeras av två fantastiska spelare. Lucas Moura bör rimligtvis ta nästa steg i sin utveckling den här säsongen och får han bara allt att stämma blir han livsfarlig för motståndarna.

Håller du med oss eller skulle du göra några förändringar?

Kommentarer