London – Favoriten bland fotbollsresenärer

London är inte bara en fantastisk stad. Det är även det förmodligen bästa resmålet inom Europa för oss som älskar fotboll.

Fördelen med London som destination för fotbollsresor är många men ska vi lista några av de största så är det.

1. Enkelt, snabbt och billigt att flyga till.

London ligger väldigt nära oss vilket gör flygresorna korta och det korta avståndet i kombination med den höga mängden flyg och konrkurens mellan flygbolag gör att priserna alltid är låga om man är ute i god tid.

2. Stor mängden av klubbar.

Oavsett om du vill se toppfotboll med storlag som Chelsea, Arsenal eller Tottenham eller mer klassisk engelsk fotboll som den var förr i lägre divisioner som till exempel Millwall eller Queens Park Rangers har London det du söker. Den stora mängden klubbar gör dessutom att du ofta kan se två matcher samma helg. Totalt finns det hela nio Londonlag i de högre seriena som har stora arenor som tar över 18 000 åskådare.


Finns budet som passar alla

Storlagen som Arsenal, Chelsea och Tottenham kostar ofta riktigt mycket att se på plats, speciellt i de riktiga stormatcherna. Men det finns även betydligt billigare fotbollsupplevelser i London. Ett besök på Craven Cottage för att se Fulham, Griffin Park för Brentford eller The Den för Millwall är betydligt billigare. Det finns givetvis ännu billigare klubbar längre ner i seriesystemet som kan bjuda på en väldigt genuin stämning.

För att hitta din fotbollsresa till London se Fotbollsresan.se – där kan ni enkelt se kommande matcher för alla Londonlagen och hitta vilken klubb som passar just dig.

Kommentarer