LISTA: Här är höstens 7 värsta matchtröjor

En ny säsong innebär också nya matchtröjor. För att maximera tröjförsäljningen är det numera standard för fotbollsklubbar runt om i Europa att lansera en ny design på matchtröjan inför varje säsong och i år är inget undantag. Vi har listat de fem värsta tröjorna inför nästa säsong.

Har vi missat någon skapelse som inte heller håller måttet? Dela med dig!

1) West Ham, bortaställ

Ibland behöver en tröja inte ens kommenteras. Vi har faktiskt ingen aning hur personen som designade denna tröja tänkte.

2) FC Porto, bortaställ

Det här är en tröja som misslyckas med allt. Design, färgval och klubbanknytning. FC Porto behöver förhoppningsvis inte spela i bortastället så många gånger under säsongen…

3) Juventus, bortaställ

Det behöver inte vara något fel på att bära rosa, men den här nyansen är inte särskilt bra. Därtill går det inte att anklaga sponsorloggan för att smälta in i tröjan. Vi är helt enkelt mycket skeptiska.

4) Norwich, tredjeställ

Det här är alldeles uppenbart ett försök att skoja till det som gått lite väl långt.

5) Sunderland, bortaställ

Det här med gröna bortaställ har spårat ut. Nyansen, designen och bara tankeprocessen som ligger bakom den här tröjan är helt fel.

Glöm inte: Halmstads BK, bortaställ

Den må vara snart ett halvår gammal, men på en sådan här lista måste vi nämna Halmstads BK:s bortaställ inför 2015 års säsong. Det är inte den vackraste skapelsen vi har sett på denna jord, det vågar vi påstå.

Glöm inte heller: Malmö FF, målvaktströja

Vi har egentligen inga kommentarer till den här skapelsen. Vi tycker att den talar för sig själv och dessvärre inte på ett bra sätt.

Kommentarer