Hysterin kring Marco Reus och Liverpool

Det är ingen hemlighet att Marco Reus varit jagad av flera europeiska storklubbar under många år. Den tyska landslagsmittfältaren har dock valt att gång på gång tacka nej till olika klubbar för att istället stanna kvar hos Borussia Dortmund.

Inför nästa säsong finns det flera källor som hävdar att Marco Reus är på väg bort från Borussia Dortmund efter att Jürgen Klopp lämnat klubben. Frågan är nu var han kan tänkas hamna? Liverpool sägs vara en av de mest intensiva intressenterna.

Men det är inte alla som menar att Liverpool faktiskt har någon chans att signa Marco Reus. Att klubbens supportrar blir exalterade av ryktena är ingen överraskning, men föga förvånande krossar motståndarsupportrarna snabbt hoppet.

Hur som helst har det svenska twitterkontot @LFCChris_ enligt egen utsago träffat Marco Reus på en tysk flygplats och fått höra något som gör alla röda supportrar galna av förväntan. Vad tror ni; finns det någon sanningshalt i tweetet?

Avslutningsvis har Liverpool enligt Telegraph fått igenom sitt bud på Aston Villas belgiska anfallare Christian Benteke. De ska enligt samma rapporter ha matchat den utköpsklausul som fanns i Bentekes kontrakt med Aston Villa.

Kommentarer